Aeroport de BarcelonaMenú

Aeroport de Barcelona-El Prat

Facturació conjunta pels passatgers d'avió amb creuer

Barcelona és capital creuerista des de fa diversos anys donada l'abundant oferta de companyies de creuers que té base al Port de Barcelona. A nivell mundial, el Port de Barcelona se situa en el 4t port base del món, darrere dels tres grans ports de l'Estat de Florida, als Estats Units. Les infraestructures d'aquesta entitat compten amb 7 terminals dedicades exclusivament als creuers, i hi fan parada els vaixells de creuer més grans del mòn.

Durant el 2019 el Port de Barcelona va rebre un total de 3 milions de creueristes, i van ser aquells que inicien i acaben el seu creuer a la ciutat, els que més van créixer en nombre. Des de la primavera de 2018 el Port de Barcelona compta amb una nova terminal de creuers, construïda i gestionada per l'empresa de creuers Carnival Corporation: la Helix Cruise Center. Aquesta terminal disposa de 12.500 metres quadrats de superfície, és una de les terminals de creuers més gran d'Europa.

Operativa Vol-Creuer, Creuer-Vol

Des de l'any 2010, l'Aeroport de Barcelona El Prat ofereix durant la temporada de creuers, aproximadament del 8 de maig al 29 d'octubre, una facturació conjunta per a aquells creueristes que arriben al port de Barcelona i que prendran un vol des de l'Aeroport de Barcelona El Prat, o viceversa.

Facturació conjunta Port-Aeroport o viceversa

Les companyes Vueling, American Airlines, British Airways, Air France i KLM han habilitat 14 taulells específics al vestíbul Intermodal de la terminal T1, on poder facturar l'equipatge amb destinació als creuers del port de Barcelona. Per a aquesta opertiva s'habiliten els filtres de seguretat de l'àrea de vols regionals i pont aeri de la terminal T1 per tal d'agilitar al màxim l'accés a la zona d'embarcament.

Les empreses BC Tours i Intercruises Shoreside & Port Services són les responsables de gestionar aquesta operativa.

Per als passatgers procedents d'un creuer i que hagin de prendre un vol a l'aeroport de Barcelona, les instal·lacions portuàries compten amb 16 taulells de facturació destinades a aquesta operativa Port-aeroport. L'equipatge és transferit directament a l'aeroport i controlat pel Sistema automàtic de tractament d'equipatge.

Consulti a la seva companyia naviliera o en els punts d'informació de les terminals del Port de Barcelona si la seva aerolínia disposa del servei de facturació conjunta Port-Aeroport.

Trasllats Aeroport-Port o viceversa

L'aeroport de Barcelona i el Port de Barcelona disten entre si d'una distància de 12 kms. Per als trasllats entre les terminals de les dues infraestructures, i si vostè no té cap servei de trasllat concertat amb el seu Touroperdor o agència de viatge, consulteu les seccions de transports.

Si desitja un trasllat privat del aeroport al Port de Barcelona consulti aquí les opcions.

Companyies navieres de creuers que operan al Port de Barcelona

Celestyal Cruises

Celebrity Cruises

Costa Cruceros

Croisi Europe

Holland America

Princess Cruises

Royal Caribbean

MSC Cruceros

Norwegian Cruise Line

Més informació

Port de Barcelona: +34 932 986 000

Tancar